Shtëpia e kontejnerëve + shtëpia KZ – Projekti i zgjerimit të sallës së ekspozitës së Panairit të Kantonit, faza IV

Panairi i Kantonit ka qenë gjithmonë një dritare e rëndësishme për Kinën për t'u hapur ndaj botës së jashtme.Si një nga qytetet më të rëndësishme të ekspozitës në Kinë, numri dhe zona e ekspozitave të mbajtura në Guangzhou në vitin 2019 u rendit e dyta në Kinë.Aktualisht, ka filluar faza e katërt e projektit të zgjerimit të sallës së ekspozitës së Kantonit, e cila ndodhet në anën perëndimore të Zonës A të Kompleksit të Panairit të Kantonit në Pazhou, rrethi Haizhu, Guangzhou.Sipërfaqja e përgjithshme e ndërtimit është 480,000 metra katrorë.Pritet që projekti i përgjithshëm të përfundojë para fundit të vitit 2023. Deri atëherë, zona e Pazhou pritet të bëhet vendi më i madh i grumbullimit për industrinë e konventave dhe ekspozitave në botë.

-1

Salla e ekspozitës së fazës IV të panairit të Kantonit

Vështrim i përgjithshëm i projektit

Emri i projektit: Salla e ekspozitës së Fazës IV të Canton Fair Project

Kontraktori: China Construction Eighth Engineering Bureau Co., Ltd Vendndodhja e projektit: Guangzhou

Shkalla e projektit: 326shtëpitë

Koha e ndërtimit: 2021vit

2办公区"U"型布局

Lloji Office-U

3断桥铝门窗

Korniza e fshehur e urës së thyer Alu.derë&dritare

Projekti përdor gjithsej 326 shtëpi me kontejnerë të paketuar, dhe një shtëpi të instaluar shpejt prej 379 metrash katrorë me markën GS HOUSING.Ka zona funksionale si zyra, ushqimi dhe akomodimi, dhe një "Rruga e Punëtorëve" që integron shërbime të ndryshme mbështetëse për të krijuar një mikro-komunitet për të përmbushur nevojat e punës dhe jetës së projektit.partisë.

4空调位

Kondicioner i fshehur

5 花园式营地-2

Kampi i kopshtit

Ndërtimi i departamentit të projektit përfshin stilet arkitekturore Lingnan, me pllaka blu dhe mure të bardha, dhe muret e jashtme kanë modele lulesh dhe zogjsh, të kombinuara me harqet unike të Lingnanit në formë "veshi wok", duke u dhënë njerëzve një ndjenjë dhe hijeshi rurale.mbrojtjen e mjedisit dhe karakteristikat e kursimit të energjisë tëbanesëpaketojed enështëpia e bëjnë atë të integruar në mënyrë të përkryer me mjedisin.Ndërtimi i një kampi kopshti të gjelbër dhe harmonik është koncepti i ndërtimit qëGS Shtëpiaingi është përmbajtur gjithmonë.

Sallatë projektitpërdor 8 m të zgjatur dhe të ngriturshtëpi, i cili është përshtatur për të përmbushur kërkesat e pronarit për vendosjen e ekraneve LED dhe tavolinave të mëdha me rërë.Kangjella standarde prej çeliku inox zëvendësohet me xham të kalitur për konsiderata estetike, me një kornizë ari rozë, dhelluksi ow-key tregon stilin e ndërmarrjes qendrore.

6 门厅-2
6 门厅

Restoranti i pritjes është bërë nga shtëpia e mbushur me kontejnerë, duke përdorur kontejnerë të ngritur të personalizuar, kati i parë është 3.6 metra, kati i dytë është 3.3 metra, lartësia ultra e lartë nuk zvogëlohet edhe nëse instaloni tavanin dhe llambadarin luksoz, karakteristikat e kutisë fleksibël Kombinimi i shtëpive mund të plotësojë nevojat e përdorimit të larmishëm të pronarëve.

7 接待厅-2
8 vjet

Salla e leximit+ dhoma e ndërtimit të partisëmiraton5+12A+5 dyer alumini ure te thyera dhewindows i mbuluar plotësisht, izolim termik, kursim energjie dhe i bukur

9党建室阅读室

Funksionaleshtëpimund të takohen pronarët'nevojavepër sanitare, siperfaqe dhe te gjithe perberesit të shtëpisë janë kaluar trajtimi i galvanizuar, korrozioni dhe ndryshku, jetëgjatësia e shërbimites më shumë se 20 vjet.

11卫生间箱
11卫生间箱2

Salla e konferencave të projektit miraton instalimin e shpejtë të strukturës së çelikutshtëpipër të takuar përdorimii hapësirës së madhe.Shfaqja e instalimit të shpejtështëpiështë në modë dhe e bukur, struktura është e qëndrueshme, shkalla e montimit është e lartë, koha e ndërtimit është e shkurtër dhe mund të vihet në përdorim shpejt.

12快装房会议室 (1)
12快装房会议室 (2)

Pikat kryesore të projektit

Projektiishtengriti një "Fshati të punëtorëve dhe miqve Huayi" me funksionim komercial dhe menaxhim profesional.Dhoma mbështetëse e aktiviteteve të anëtarëve të partisë, biblioteka e stafit, palestër, dhoma mjekësore, dhoma e ngrënies së punëtorëve, lavanderia, dhoma e supermarketit dhe berberit dhe objekte të tjera shërbimi,si dhesallë konsulence psikologjike, falas për punonjësit që këshillojnë problemet psikologjike.Drejtimi i zhvillimit të ardhshëm tëGS Strehimi është to bëjnë punëtorët të qëndrojnë në shtëpi, plotësoni nevojat e shërbimeve të jetesës, krijoni një atmosferë të ngrohtë si "shtëpi" dhe krijoni një kamp inteligjent me funksione dhe lehtësira të plota mbështetëse.

图片1

Rruga e Punëtorëve

岭南风情

Stili kinez LINGNAN shtëpi

理发屋

dyqan berberi

理疗室

Dhoma mjekësore

书屋

Shtëpia e librit

鲜奶吧

Dyqan çaji qumështi

IVfaza e projektit Canton Fair Pavilion do të ndihmojë Panairin e Kantonit të bëhet një nga qendrat e ekspozitave ndërkombëtare më me ndikim në botë, të promovojë Guangzhou në një qytet ndërkombëtar të klasit të parë me karakteristika unike dhe kulturë të veçantë, dhe të sjellë mundësi të pafundme për politikën dhe zhvillimi ekonomik i Zonës së Gjirit të Madh.


Koha e postimit: 27-08-21